ÅndedrætsTerapeut Mesterlære© uddannelsen - din professionelle terapeutiske overbygning (Level 2*)
>> små hold - din garanti for optimalt udbytte <<

ÅndedrætsTerapeut Mesterlære© uddannelsen er:
• Level 2* på din uddannelsesrejse - adgangskravet for at starte på ÅndedrætsTerapeut Mesterlære© uddannelsen er at du har deltaget og bestået uddannelsen til ÅndedrætsTræner© på ÅndedrætsSkolen eller at du er aktivt i gang med uddannelsen til ÅndedrætsTræner© på ÅndedrætsSkolen.
• 7 moduler á 2 dage, 4 øvedage, øveklienter i forløb samt forberedelse mellem modulerne = egen ÅndedrætsTræning & litteratur.

• Pris: kr. 28.500.- Små eksklusive hold med plads og ro til optimal indlæring. Uddannelsen er ikke pålagt moms.
 
ÅndedrætsSkolen tilbyder dig:
• En professionel uddannelse til ÅndedrætsTerapeut hvor du lærer effektive ÅndedrætsTerapeutiske værktøjer ned til mindste detalje.
• En praktisk, filosofisk og dybdegående uddannelse med indsigt i tankernes, følelsernes og kroppens styrke - med udgangspunkt i holistiske værdier.
• Metoder som øger kropsbevidstheden i en sådan grad at dyb forløsning og vedvarende forandring er mulig.
• En uddannelsen med inspiration til at åbne egen terapeutisk praksis/et effektivt supplement til andet terapeutisk virke. 
 
ÅndedrætsTerapi er:
• En optimal kombination af nærværende samtale, blid afspænding og forløsende vejrtrækning** – med øjeblikkelig effekt.
• Øget opmærksomhed på det dybe forløsende maveåndedræt og hverdagsåndedrættet.
• Den direkte vej til mere ro, mere energi og meget mere trivsel.
• Den ÅndedrætsTerapeutiske del af en session foregår påklædt (i afslappet tøj), på store lækre madrasser med optimal støtte for både klient og terapeut.

**Bevidst Sammenhængende Vejrtrækning (BSV) er en effektiv metode, som har en afspændende og forløsende effekt. Dybe, blide, rolige åndedrag giver dig mulighed for at slippe begrænsende blokeringer og opspænding i både kroppen, tankerne og følelserne.

Metoden 
styrker iltoptagelsen i kroppen, hvilket støtter din krops raske celler i deres livsvigtige arbejde. Det styrker dit immunforsvar, forbedrer din fordøjelse og derved din almene trivsel. Du får bedre cirkulation i kroppen, hvilket frigiver energi, og din øgede kropsbevidsthed støtter dig i et sundere og lykkeligere liv med mere overskud.

 
Du vil efter endt uddannelse have:
• Opdateret grundlæggende kendskab til åndedrættet, udvidet bevidsthed på dine klienters åndedræt og holistisk indsigt med udgangspunkt i åndedrættet.
• Solid erfaring i håndtering af klienter i 1:1 sessioner og terapeutiske forløb: samtale, guidet- og blid fysisk afspænding, åndedrætsterapi & opfølgning.
• En lang række lettilgængelige teknikker og metoder til direkte videreformidling.

• En mappe med lækkert professionelt og inspirerende materiale. Et smukt, indrammet certifikat ved bestået certificering.

Praktiske informationer:
Hovedunderviser: ÅndedrætsTerapeut Anja Smed
Base ifm. undervisning: ÅndedrætsSkolen ApS, Lejrvej 4, 3630 Jægerspris.
Der er fri parkering foran hovedindgangen.
Du medbringer selv en frokostpakke (den er absolut obligatorisk – og super vigtig!). Der er sunde snacks, te, kaffe og vand i pauserne.
Når du er optaget på uddannelsen, modtager du en uddannelseskontrakt. Kontrakten er bindende.

Plan for ÅndedrætsTerapeut Mesterlære© uddannelsen 

Litteratur op til modul 1: De syv spirituelle love for succes af Deepak Chopra

Modul 1
Mellem modul 1-2 - en valgfri øvedag - Eleverne har selv ansvaret for at koordinere øvedage, datoer og mødested.
Litteratur mellem modul 1-2: Helbred dit liv af Louise L Hay. (Jeg anbefaler også: Din krop spejler dit sind af Debbie Shapiro - valgfri)

Modul 2
Mellem modul 2-3 - en valgfri øvedag - Eleverne har selv ansvaret for at koordinere øvedage, datoer og mødested.
Litteratur mellem modul 2-3: (OBS 2 bøger) At være der hvor du er af Bent Falk & Her er jeg! Hvem er du? af Jesper Juul (fås også som lydbog)

Modul 3
Mellem modul 3-4 - en valgfri øvedag - Eleverne har selv ansvaret for at koordinere øvedage, datoer og mødested.
Litteratur mellem modul 3-4: Nærvær – en praktisk guide til at leve i nuet af Ernest Holm Svendsen (fås også som lydbog)

Modul 4
Mellem modul 4-5 - afholdes klientforløb nr. 1 á 5 sessioner (samme klient 5 gange). Eleverne har selv ansvaret for at finde øveklient, aftale datoer og mødested.
Litteratur mellem modul 4-5: Tag dit lys hjem af Pernille Melsted (fås også som lydbog)

Modul 5
Mellem modul 5-6 afholdes klientforløb nr. 2 á 5 sessioner (samme klient 5 gange). Eleverne har selv ansvaret for at finde øveklient, aftale datoer og mødested.
Litteratur mellem modul 5-6: Kunsten at kommunikere af Thich Nhat Hanh

 
Modul 6
Mellem modul 6-7 - en valgfri øvedag - Eleverne har selv ansvaret for at koordinere øvedage, datoer og mødested.
Udarbejdelse af afhandling ***

Modul 7

Eksamen/certificering

 
Efter du har været på uddannelse anbefales du et roligt og omsorgsfuldt tempo og program resten af dagen. 
 
***Afhandling over de to afholdte klientforløb skal afleveres på mail senest 14 dage før modul 7. Afhandlingen er opbygget efter ÅndedrætsSkolens skabelon som udleveres op til klient forløb 1. Afhandlingen afleveres indskrevet på computer, i ét overskueligt samlet dokument som PDF-fil.

Øvegrupper: 
Der afholdes 1 øvedag mellem modulerne: 1-2 + 2-3 + 3-4 + 6-7. I alt fire øvedage.
Eleverne har selv ansvaret for at koordinere øvedage, datoer og mødested.

Klientforløb med egne øveklienter:
Mellem modul 4-5 afholdes klientforløb nr. 1 á 5 sessioner (samme klient 5 gange).
Mellem modul 5-6 afholdes klientforløb nr. 2 á 5 sessioner (samme klient 5 gange).
Eleverne har selv ansvaret for at finde to øveklinter samt aftale datoer og mødested.
Her hjælper eleverne hinanden med at ”bytte” klienter fra sit netværk eller via officielle opslag.
Der er supervision af forløbene undervejs på uddannelsen.

Du kan frit vælge, allerede under uddannelsen, at tage et gebyr for dine sessioner.

Deltagelse på samtlige moduler, i øvegruppe samt gennemførsel af 2 klientforløb er en obligatorisk del af uddannelsen.
  
Eksamen/certificering
Inden modul 7 indleverer du en skriftlig, kort samlet afhandling af dine to klientforløb. Afhandlingen er opbygget efter ÅndedrætsSkolens skabelon som udleveres op til klient forløb nr. 1. Afhandlingen afleveres indskrevet på computer, i ét overskueligt samlet dokument som PDF-fil senest 14 dage før modul 7. På modul 7 er der en mundtlig og en praktisk eksamen: Hver enkel elev fremlægger indsigter inspireret af deres klientafhandling og forestår hver en livesession i ÅndedrætsTerapi med en ”ukendt klient” udvalgt af Anja Smed. Der er en censor til stede under livesessionerne.

En ”typisk” undervisningsdag:
Optimal kombination af teori og praktik.
En halv times frokost.
ÅndedrætsTerapi i praksis og afrunding af dagen/modulet.
 
Litteraturliste:
Op til modul 1: De syv spirituelle love for succes af Deepak Chopra
Mellem modul 1-2: Helbred dit liv af Louise L Hay. (Jeg anbefaler også: Din krop spejler dit sind af Debbie Shapiro - valgfri)
Mellem modul 2-3: (OBS 2 bøger) At være der hvor du er af Bent Falk & Her er jeg! Hvem er du? af Jesper Juul (fås også som lydbog)
Mellem modul 3-4: Nærvær – en praktisk guide til at leve i nuet af Ernest Holm Svendsen (fås også som lydbog)
Mellem modul 4-5: Tag dit lys hjem af Pernille Melsted (fås også som lydbog)
Mellem modul 5-6: Kunsten at kommunikere af Thich Nhat Hanh

De udvalgte bøger læses op til modulerne. Der vil være øvelser fra bøgerne, som tages op i øvegruppen og på modulerne. Al obligatorisk litteratur kan lånes på biblioteket! Evt. anskaffelse af litteratur er for egen regning.

 
Undervisningstemaer: På uddannelsen gennemgås et rigt udvalg af temaer og teorier inden for personlig indsigt. Temaer og teorier som lag for lag inspirerer dig til at definere din rolle som terapeut. En rolle som igen og igen øves i praksis på hvert eneste modul.
 
Du får inspiration til opstart af dit eget ÅndedrætsTerapeutiske virke, herunder også rammerne for det optimalt trygge indre og ydre "arbejdsrum”.
 
Du vil på uddannelsen samle dig en luksusudgave af en værktøjskasse med øvelser, teknikker og indsigter! Alt sammen vigtige grundelementer til at skabe ro og harmoni i det kontaktfyldte og nærværende møde mellem mennesker.

Egenterapi: Jeg anbefaler at du under uddannelsen tager ansvar for dig selv ved at tilmelde dig egenterapi i dit nærområde. Vælg en terapiform, som tiltaler dig og som komplementerer det terapeutiske arbejde, som du udfolder på ÅndedrætsSkolen. Det er helt individuelt hvilken form for egenterapi, der giver bedst støtte i netop din proces. Det er naturligvis muligt at få sparring på området ved at kontakte mig på telefon 4011 1924 og det er også muligt at tage 1:1 lektioner her på ÅndedrætsSkolen undervejs i uddannelsen - efter gældende priser.


ÅndedrætsTræning/ÅndedrætsTerapi anbefales ikke til mennesker med epilepsi eller psykose! Er du kronisk syg eller er du blevet opereret for nylig - skal du altid spørge hos din læge før du går i gang med ÅndedrætsTræning/ÅndedrætsTerapi. ÅndedrætsTræning/ÅndedrætsTerapi kan aldrig erstatte et tjek hos lægen. Oplys altid din aktuelle tilstand ved tilmelding.
 
*ÅndedrætsTræner© uddannelsen = Level 1 er kompetancegivende til ÅndedrætsTerapeut Mesterlære© uddannelsen = Level 2. 


Med forbehold for justeringer og ændringer. Alt materiale tilhører ÅndedrætsSkolen ApS v/ÅndedrætsTerapeut Anja Smed
ÅndedrætsSkolen ApS v/ÅndedrætsTerapeut Anja Smed | Thyrasvej 11 | 3630 Jægerspris | Tlf.: 4011 1924 | mail: info@anjasmed.dk | Sparekassen Thy : 9108 - 4503260