CV ÅndedrætsTerapeut Anja Smed 
>> du ér hel - du ér fuldkommen <<


2019
18 timers åndedrætsworkshop med Dan Brulé. Dan har i mere end 40 år praktiseret, studeret og forsket i den dybere tilstand af forløsning og velvære, som vejrtrækningsteknikker kan give dig. Dan har undervist mere en 150.000 mennesker rundt i hele verden og var i april 2019 for første gang i Danmark for at dele gavmildt ud af hans visdom inde for åndedræt.

 
2019-__
Nada udøver - uddannet hos Nada Danmark. 
Nada øreakupunktur stimulerer dig både fysisk og psykisk ~ hen mod mere harmoni, trivsel og mindre stress. Nada kan bruges i krisesituationer, ved afhængigheder og som kærlig egenvedligeholdelse i en travl hverdag.

2017-_
Hovedunderviser på ÅndedrætsTræner© uddannelsen på ÅndedrætsSkolen ApS. En professionel uddannelse til ÅndedrætsTræner© hvor du lærer effektive ÅndedrætsTeknikker samt inspirerende videreformidling.

2016-
Hovedunderviser på ÅndedrætsTerapeut Mesterlære© uddannelsen på ÅndedrætsSkolen ApS. En professionel uddannelse til ÅndedrætsTerapeut hvor du lærer effektive ÅndedrætsTerapeutiske værktøjer ned til mindste detalje.

2016_
Mindfulness Practitioner hos Mindfulness Akademiet i Valby. En solid og grundig indførelse i mindfulness og principperne. En erkendelse og praktisk integrering af mindfulness i mit eget liv og mulighed for videreformidling af elementære mindfulness værktøjer.

2015-__
Underviser i åndedræt hos Joan Ørting ApS.
 
2015___
Selvværdsvejleder uddannet hos Joan Ørting ApS. Som selvværdsvejleder går man først og fremmest selv vejen – for at (gen)finde sit oprindelige selvværd. Det lys og den gejst, vi hver især er født med. Efterfølgende kan de samme værktøjer anvendes til at guide og styrke klienters selvværd og dybe ligeværdsfølelse. Den følelse, hvor vi i vores hjerter ved, at vi alle er lige meget værd. Her stopper kampen med os selv og med/mod andre – og vi er fri!
 
Vi er så trætte af at skælde os selv ud, nedgøre os selv, og have følelsen af ikke at være rigtig glade og nærværende. Joan Ørting
Vi ville slet ikke blive kapret af frygt, hvis vi var gode til at have fokus på vores åndedræt. Joan Ørting

 
2014    
Certificeret ÅndedrætsTerapeut fra Munay Center for Krop og Psyke - med udgangspunkt i Rebirthing metoden. 
ÅndedrætsTerapi er øget bevidsthed på åndedrættet kombineret med blid afspænding. ÅndedrætsTerapi og åndedrætstræning giver øget velvære og mere energi! Det kan blandt meget andet afhjælpe tilstande af: stress, lavt selvværd, søvnbesvær, uro i kroppen, sorg, krise, energiforladthed og manglende fokus i hverdagen.
 
Et menneske kan klare sig i 3 måneder uden mad, i 3 dage uden vand og i 3 minutter uden ilt. Colin P. Sisson
Vi befinder os alle i en fuldkommen tilstand af lyksalighed, hvad enten vi er klar over det eller ej. Colin P. Sisson

2014    
Paqo – Inkahealer, 
Udøver af inkatraditionens energiarbejde fra Munay Center for Krop og Psyke 

2011    
Pilgrimstur i Spanien
 - Camino - 810 km's vandring på 27 dage. Camino er en pilgrimsvandring, som for mig rent fysisk foregik langs den spanske nordkyst.
 
2011    
Certificeret NLP Master Practitioner (samtaleterapi) fra NLP Huset i Valby. 
NLP er en terapiform, som fokuserer på effekten af vores sprogbrug, og hvordan sproget påvirker vores tanker og adfærd. NLP er et effektivt værktøj til samtaleterapi, konflikthåndtering, målsætningsarbejde og til at give indsigt til forandring.
 
2011    
Indviet i REIKI I & REIKI II (healing) ved Reikimester Hanne Fritzbøger


2010    
Certificeret NLP Practitioner fra NLP Huset i Valby

ÅndedrætsSkolen ApS v/ÅndedrætsTerapeut Anja Smed | Thyrasvej 11 | 3630 Jægerspris | Tlf.: 4011 1924 | mail: info@anjasmed.dk | Sparekassen Thy : 9108 - 4503260