ÅndedrætsSkolen - præsentationer
>> velkommen til en verden af indsigt & muligheder <<


ÅndedrætsTerapeut Anja Smed,
stifter og ejer af ÅndedrætsSkolen ApS:

Jeg har samlet erfaring i formidling og undervisning siden jeg var 16 år - hvor jeg startede min formidlingskarriere, som hjælpetræner på et kampsporthold. Jeg har arbejdet professionelt med terapi og klienter siden 2010. Først i mit arbejde, som samtaleterapeut med udgangspunkt i NLP - som fokuserer på, at det er vores mindset, der skaber vores virkelighed. Og efterfølgende bragte min søgen efter teknikker og værktøjer, som møder mennesker ud fra en holistisk filosofi, mig frem til åndedrættet. Her åbnede en dybdeforløsende og livstransformerende verden sig for mig. Efter et år i egenterapi uddannede jeg mig Certificeret ÅndedrætsTerapeut - for at kunne gå ud i verden og være med til, at skabe bevidsthed om styrken og sundheden i, at kende sit åndedræt og bruge åndedrættet terapeutisk.

Jeg er optaget af, at skabe grobund for flow hvor der er stagnation ~ finde tilbage til kærlighed, hvor der er frygt. Jeg er overbevist om, at vi er født hele og at den kerne af helhed og fuldkommenhed altid bor dybt i vores essens. En tilstand som jeg er optaget af, at skabe fokus på og bevare/genskabe kontakten til. Sådan at vores udgangspunkt i livet udspringer af en dyb funderet følelse af helhed. 

Jeg lever af og for, at guide mennesker tilbage til det dybe, oprindelige åndedræt, som skaber trivsel og nærvær i livet.
 Jeg deler dagligt mine erfaringer og min viden med verden via relevante og tidssvarende kompendier, teknikker og inspirerende opslag.

Gennem uddannelser, kurser og faglitteratur holder jeg mig konstant orienteret i en verden fyldt af muligheder for personlig forædling. Anja's CV

 
Alle vores længsler og al vores smerte, kan dateres tilbage til fravær af kærlighed. Når vi genskaber kontakten til vores oprindelige åndedræt, skaber vi trivsel og overskud til, at slippe smerten og transformere vores længsel til nærvær og ny støttende adfærd. ÅndedrætsTerapeut Anja Smed.

 
ÅndedrætsTræner© & ÅndedrætsTerapeut fra ÅndedrætsSkolen ApS
Finn Vander Hollænder - hovedunderviser på ÅndedrætsTræner© udd. i Odense:
 
Finn er en top professionel og hjertevarm terapeut med mange terapeutiske uddannelser bag sig og med mange års erfaring i, at inspirere mennesker til indsigt og udvikling. Finn har en særlig evne til, at spotte menneskers potentiale og støtte dem i, at få dette potentiale til, at vokse og gro i en styrkende og støttende retning. 
 
Finn er sublim til, at forvandle teori til vedkommende praksis og til, at lære både teori og praksis videre på en fyldestgørende facon. Med Finn som underviser, er du sikret en oplevelse for livet, som både vil komme dig selv og de mennesker du arbejder med til gode og stor gavn. 
 
Finn er stifter og ejer af Fundamentet, som er placeret lige midt i Odense – i smørhullet af Danmark. Finn er også hovedunderviser i Odense på ÅndedrætsTræner© uddannelsen efter ÅndedrætsSkolen ApS’ koncept og principper. 
 

Tilmelding direkte til hovedunderviser i Odense på ÅndedrætsTræner© uddannelsen: ÅndedrætsTerapeut Finn Vander Hollænder: 20 92 44 50 // hrhollaender@gmail.com // retur til siden ÅndedrætsTræner© uddannelsen

ÅndedrætsSkolen v/ Finn Vander Hollænder - hrhollaender@gmail.com